Pipotă și orez

Pipotă și orez
Pipotă și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 434 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți orez brun instant, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez brun instant ai putea urma acest curs principal cu Budincă De Orez Instant Cu Ciocolată Mocha ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Bits Urât: Pipotă De Curcan, Urât Biți: Pipotă Din Belșug, și Escarole cu pipotă de rață Confit, COMT si nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți gizzardele de pui într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a le acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pipotă De PuiPipotă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți, rezervați apa și tăiați în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Gătiti orezul conform instrucțiunilor pachetului folosind apă de pipotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Sotati ceapa, usturoiul si ciupercile pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați gizzards și sotati încă 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, amestecul de supă de ceapă și roșiile. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce cu 1/2, aproximativ 10 până la 15 minute. Se amestecă orezul, se încălzește și se servește. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista