Stoplight Piperade cu somon fript picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 445 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, usturoi, câteva frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați File de somon fript cu un sos picant, Somon dulce și picant fript cu ananas, și Semafor Smoothie Verde Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face piperada, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un saut saut la foc mediu-mic. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa. Gatiti, amestecand frecvent pana devine translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați usturoiul, ardeii grași și piment d ' Espelette. Gatiti, amestecand frecvent pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3
Adăugați roșiile și sucul lor și condimentați bine cu sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul până la capăt, acoperiți și gătiți încet timp de 2 ore, amestecând la fiecare jumătate de oră sau cam așa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Reglați un raft la 6 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Scoateți capacul din oala piperade, creșteți căldura la mare și lăsați-l să fiarbă până când tigaia este aproape uscată și bulionul de roșii s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați piperada într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ, aproximativ 6 impulsuri de o secundă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Transferați piperada într-un vas de copt sigur pentru pui. Frecați fileurile de somon cu 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați cu sare și piment d ' Espelette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Așezați somonul pe piperadă și fierbeți timp de 10 minute, până când blatul se rumeneste, iar somonul este gătit. Rupe niște mentă peste somon.