Piper și sare aripi de pui
Piper și sare aripi de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boabe de piper, bețișoare de țelină, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sare și piper aripi de pui, Sare și piper aripi de pui, și Sare și piper aripi de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Zdrobiți grosolan boabele de piper alb-negru într-un mortar sau folosiți o tigaie cu fundul greu; se amestecă sarea.
Puneți aripile de pui pe o foaie mare de copt și aruncați cu piperul și sarea. Prăjiți pe raftul superior al cuptorului timp de 1 oră.
Se servește cu bețișoare de țelină și crema de lămâie.
Recomandare de vin: îmblânziți aromele aprinse aici cu un Pinot Grigio Italian sau un vin spumant ieftin. Încercați bright, tangy 1998 Manlio Collavini Pinot Grigio Canlungo sau Nonvintage Mumm Cuve Napa.