Piper Negru-Rodie Melasă Glazurate Turcia

Piper negru-rodie melasă glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 937 calorii, 107G de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stoc de pui, sare și piper kosher, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi melasa de rodie, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gheață Cu Fistic De Mure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă Afumată Cu Melasă De Rodie, Piper Negru Și Muștar, Curcan la grătar cu glazură de rodie-piper negru, și Melasă De Rodie Găini Cornish Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti melasa de rodie, hreanul, mustarul, 1/2 lingurita sare si 1 1/2 lingurite piper intr-un bol mediu.
Lăsați-l să stea la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se contopească.
Îndepărtați gâtul și mănușile, apoi clătiți pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați. Frecați întreaga suprafață a păsării cu untul și condimentați bine (inclusiv în interiorul cavității) cu sare și piper. Strângeți curcanul cu sfoară de bucătărie și așezați-l cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare. Prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 45 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să prăjiți încă 1 oră, lipind cu stocul de pui la fiecare 15 minute.
Periați întregul curcan cu 1 cană de glazură de rodie și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 160 de grade F, încă aproximativ 15 minute.
Scoateți curcanul din cuptor și periați cu glazura rămasă. Cort liber cu folie si se lasa sa stea 15 minute înainte de sculptură.