Pinwheels De Prune Damson

Pinwheels De Prune Damson
Damson prune Pinwheels ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 96. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți extract de vanillan, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Gem De Prune Și Gin Damson, și Damson Plum Cheesecake Baruri.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, sarea și cardamomul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună untul, crema de brânză și zahărul granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până devine pufos, aproximativ 3 minute, apoi bateți în gălbenuș și vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând până când aluatul se reunește. Împărțiți aluatul și aplatizați fiecare bucată într-un bloc, apoi răciți-o, învelită în folie de plastic, până când este fermă, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Păstrând restul de 3 bucăți răcite, întindeți 1 bucată de aluat de 3/4 inch grosime pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi tăiați marginile pentru a face un dreptunghi de 12 x 8 inci. Resturi de răcire, învelite în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
5
Tăiați dreptunghiul în pătrate de 2 inci cu roată de patiserie.
1
Faceți o tăietură lungă de 1 inch în 1 pătrat de la vârful fiecărui colț spre centru cu un cuțit mic, înjumătățind fiecare colț. (Veți avea 8 puncte.) Cu vârful cuțitului, ridicați fiecare alt punct și pliați ușor în centru, capetele suprapuse ușor. Apăsați ușor Centrul pentru a forma un puț mic. Puneți 3/4 linguriță de gem în centru și transferați cu o spatulă pe o foaie de copt căptușită. Repetați cu pătratele rămase, aranjând roțile la distanță de 2 inci pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
2
Ungeți fursecurile cu albuș de ou ușor bătut și presărați cu zahăr decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
3
Coaceți până când marginile sunt aurii palide, 10 până la 15 minute. Se răcește 5 minute pe foaie, apoi se transferă din pergament într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce primul lot se coace, formați roți cu o altă bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Coaceți în același mod, apoi adunați resturi și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se rerola, 15 până la 20 de minute. Faceți mai multe fursecuri cu restul de 2 bucăți de aluat și cu resturi în același mod (reroll resturi o singură dată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de pergament sau hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile sau congelat, învelit în folie de plastic și apoi folie, 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista