Pinwheels cu coajă de porc cu crustă de Pecan cu sos de muștar Carolina

Pecan-Crusted Pinwheels muschiulet de porc cu sos de muștar Carolina ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 572 calorii, 67g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, sare, sos de muștar carolina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlete de porc cu crustă de Pecan cu sos cremos de muștar, Filet De Porc Cu Crustă De Pecan, și Filet De Porc Cu Crustă De Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați filetul pe lungime în 6 benzi lungi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Așezați feliile pe o tăietură; ar trebui să aibă aceeași dimensiune și formă ca fâșiile de slănină.
Așezați o fâșie de slănină deasupra fiecărei bucăți de filet. Începând de la un capăt, rotiți filetul într-un medalion cu roată. Asigurați-vă cu două scobitori.
Puneți deoparte 1 cană de sos de muștar Carolina și aplicați sosul rămas pe exteriorul roților. Se amestecă împreună nucile pecan, sarea și piperul și se acoperă roțile de filet cu amestecul de nuci pecan.
Tăiați fiecare dintre roți prin ecuator pentru a face două medalioane subțiri de roată.
Construiți un foc de cărbune și / sau lemne pentru grătar direct.
Așezați medalioanele pe grătar la foc mediu-mare (375 până la 400 km.f) și gătiți timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când marginile slăninii încep să fie crocante.
Se servește cu sosul rezervat stropit peste fiecare roată.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.