Pinwheel Fleică

Pinwheel Fleică
Fleică Pinwheel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 453 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 6 și costă $1.8 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, spanac, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Porc Într-O Roată, și Aperitive Cu Pinwheel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți umplutura: tocați gros spanacul și puneți-l într-un castron mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Soteți ciupercile și ceapa până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
5
Transferați amestecul de ciuperci în castron cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă în 1/2 cană pesmet, 1 ou și pătrunjel. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
7
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, brânza Cheddar, 1/2 cană pesmet, 1 ou. Condimentează cu sos Worcestershire, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați amestecul de carne între două foi de hârtie cerată și rulați într-un dreptunghi de aproximativ 18x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
9
Scoateți foaia de sus.
10
Întindeți amestecul de spanac uniform peste carne, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
CarneCarne
11
Rulați carnea de la capătul scurt în stil jeleu, ridicând și îndepărtând hârtia pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
CarneCarne
RolaRola
12
Așezați pâinea într-o tigaie de pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră sau până când se rumenesc și sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista