Pink Lady Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Pink Lady. Această rețetă servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 257 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de căpșuni Jell-O, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pink Lady Tort, Pink Lady: Cocktail De Tort De Zmeură, și Doamna Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, bateți ouăle și adăugați ulei, apă și 1/2 de căpșuni; se amestecă bine. Bateți în amestec de tort, făină și amestec de gelatină.
Se toarnă amestecul în tigaie unsă și făinată
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 75 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Pentru a face glazură: într-un castron mediu, amestecați zahărul și căpșunile rămase; tort de îngheț în timp ce este cald.
Se răcește la frigider înainte de servire.