Pink Champagne Punch

Pink Champagne Punch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Pink Champagne Punch. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 91 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, vin spumant roz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper, Tort De Șampanie Roz, și Mock Șampanie Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, zahărul și coaja de lămâie la fiert într-o cratiță de 1 litru, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron și se adaugă rodia și sucul de lămâie, apoi se răcește până se răcește foarte mult, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RodieRodie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Chiar înainte de servire, turnați sirop de rodie într-un ulcior de sticlă de 2 litri și adăugați șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De RodieSirop De Rodie
șampanieșampanie
1
* Siropul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat la rece.•Pentru a stoarce sucul din rodii proaspete, înjumătățiți-le orizontal și stoarceți-le, ca portocalele, cu un alezor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
SiropSirop

Echipamente

DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista