Butternut suc de fructe, sfeclă și mere frigarui este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Dacă aveți la îndemână rozmarin, sare de mare și piper, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Quinoa, Dovleac, Năut, Măr, Salată De Sfeclă Prăjită, Salată de afine de sfeclă de dovleac prăjită cu sos de ulei de semințe de dovleac de mere, și Penne de grâu integral cu dovlecei și sfeclă verde.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați cuburile de dovlecei de nucă într-un castron mare și stropiți cu ulei de măsline pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se transferă în tava pregătită și se întinde într-un singur strat. Condimentează cu sare de mare, piper și jumătate de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați cuburile de mere în același castron și stropiți cu ulei de măsline pentru a acoperi. Repetați aceeași procedură ca și dovleacul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Cuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Așezați tăvile de foi în cuptor și prăjiți dovleceii timp de aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătate, până când sunt fragede și ușor caramelizate. Prăjiți merele până când sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Bateți împreună oțetul balsamic și uleiul de măsline.Filetați dovleceii, mărul, sfecla și rucola sau spanacul pe o frigăruie mică sau scobitoare. Dacă decideți să utilizați feta, înfășurați cubul de feta cu o frunză de rucola/spanac și frigărui. Aranjați pe o farfurie de servire și stropiți cu oțetul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier