Pina Colada Key Lime Pie
Pina Colada Key Lime Pie este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de lămâie cheie, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 29 de minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, Nu-Coace Pi Aproxusa Colada Plăcintă Video, și Pina Colada Key Lime Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați firimiturile graham, untul, mierea și zahărul brun într-un castron. Nu amestecați prea mult, deoarece va face crusta dură.
Răspândiți uniform amestecul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei cutii de plăcintă de 9 inci sau a unui vas de plăcintă din sticlă.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor, puneți-l pe un suport de răcire și lăsați-l să se odihnească.
Combinați frișca rece, zahărul cofetarilor și vanilia și biciul, folosind un mixer manual sau un mixer stand, până se formează vârfuri.
Combinați laptele condensat îndulcit, ananasul tăiat cubulețe, nuca de cocos mărunțită și 4 uncii de amestec de frișcă într-un bol de amestecare de 6 litri și bateți bine. (
Așezați echilibrul amestecului de frișcă în frigider pentru a-l menține rigid.) Odată bine încorporat, adăugați încet sucul de lămâie cheie la intervale, nu adăugați totul dintr-o dată. Sucul va avea o reacție chimică cu crema, determinând îngroșarea acesteia. Nu amestecați prea mult, deoarece va descompune amestecul, provocând curgerea acestuia. Amestecul va începe să se îngroașe (doriți să fie gros).
Odată ce crusta s-a răcit, lingurați umplutura de plăcintă în centrul crustei și întindeți uniform spre margini cu un cuțit de patiserie sau lingura.
Puneți în frigider timp de 2 ore pentru a configura complet.
Umpleți o pungă de patiserie în 1/2 mod și strângeți bucățele din frisca rămasă în jurul marginii plăcintei răcite.
Presărați chipsuri de nucă de cocos deasupra marginii cu frișcă. Faceți o oală de cafea, tăiați plăcinta în dimensiunea dorită a porției și așezați-vă și bucurați-vă!