Pina Colada Cheesecake
Pina Colada Cheesecake durează aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 429 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, ananas, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încearcă Cheesecake P. C. C. Mariana, Cheesecake P. C. C. Mariana, și Batoane De Cheesecake Pi Romanca Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați bine folia în jurul tigaiei.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și nuca de cocos; se amestecă untul. Apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se coace la 325 CP timp de 8-10 minute sau până se fixează și se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în crema de nucă de cocos, lapte și extract.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Coaceți la 325 de ore timp de 1-1 / 4 până la 1-1/2 ore sau până când centrul este doar setat și partea de sus pare plictisitoare.
Scoateți tava cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Felie subțire ananas; aranja pe cheesecake. Jeleu cald de mere; periați peste ananas. Se da la frigider pana se raceste. Chiar înainte de servire, garnisiți cu flori, dacă doriți.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.