Pina Colada Cheesecake durează aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 429 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, ananas, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încearcă Cheesecake P. C. C. Mariana, Cheesecake P. C. C. Mariana, și Batoane De Cheesecake Pi Romanca Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați bine folia în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și nuca de cocos; se amestecă untul. Apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Stropi în Formă De Inimă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
3
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
4
Se coace la 325 CP timp de 8-10 minute sau până se fixează și se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în crema de nucă de cocos, lapte și extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți la 325 de ore timp de 1-1 / 4 până la 1-1/2 ore sau până când centrul este doar setat și partea de sus pare plictisitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți tava cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Felie subțire ananas; aranja pe cheesecake. Jeleu cald de mere; periați peste ananas. Se da la frigider pana se raceste. Chiar înainte de servire, garnisiți cu flori, dacă doriți.
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.