Pimiento Relleno (Ardei Umpluți Din Puerto Rico)

Pimiento Relleno (Ardei Umpluți Din Puerto Rico)
Pimiento Relleno (ardei umpluți din Puerto Rico) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 465 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de chimen, oregano, sofrito și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Umpluți În Stil Portorican, Ardei umpluți cu brânză a la chili relleno, și Crab Portorican.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti ardeii grasi in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Aranjați ardeii într-un vas de copt cu partea tăiată pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Coaceți ardeii în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei fierbinte pana cand parfumati, aproximativ 2 minute. Se amestecă sofrito, usturoiul, sarea, chimenul, oregano și piperul negru cu ceapa; lăsați amestecul să gătească împreună aproximativ 1 minut. Rupeți carnea de vită măcinată în bucăți mici în tigaie; gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă și complet rumenită, 7 până la 10 minute. Se amestecă sosul de roșii, caperele și orezul prin amestecul de carne de vită; lingură în ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos De RoșiiSos De Roșii
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
ArdeiArdei
CapereCapere
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați brânză deasupra ardeilor umpluți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
7
Continuați să coaceți în cuptor până când brânza este topită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista