Pimiento Relleno (Ardei Umpluți Din Puerto Rico)
Pimiento Relleno (ardei umpluți din Puerto Rico) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 465 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de chimen, oregano, sofrito și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Umpluți În Stil Portorican, Ardei umpluți cu brânză a la chili relleno, și Crab Portorican.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti ardeii grasi in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Aranjați ardeii într-un vas de copt cu partea tăiată pe fundul vasului.
Coaceți ardeii în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei fierbinte pana cand parfumati, aproximativ 2 minute. Se amestecă sofrito, usturoiul, sarea, chimenul, oregano și piperul negru cu ceapa; lăsați amestecul să gătească împreună aproximativ 1 minut. Rupeți carnea de vită măcinată în bucăți mici în tigaie; gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă și complet rumenită, 7 până la 10 minute. Se amestecă sosul de roșii, caperele și orezul prin amestecul de carne de vită; lingură în ardei.
Presărați brânză deasupra ardeilor umpluți.
Continuați să coaceți în cuptor până când brânza este topită, aproximativ 10 minute.