Pilau cu mazăre

Pilau cu mazăre
Pilau cu mazăre este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, ceapă, frunze de dafin și cuișoare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Okra Pilau, Pilau Kenyan, și Pui Pilau.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul, apoi înmuiați-l în suficientă apă rece pentru a acoperi timp de 15 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare cu capac, adăugați semințele de chimen și cuișoarele, apoi prăjiți până când sunt parfumate. Se amestecă ceapa, apoi se reduce focul și se gătește cu capacul timp de 10 minute, amestecând ocazional sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ardeii iute și frunzele de dafin, apoi creșteți focul și prăjiți până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgeți orezul, apoi adăugați-l în ceapă și condimente, amestecând pentru a acoperi boabele cu ulei. Acoperiți orezul cu bulion și aduceți la foc mic. Împrăștiați mazărea congelată deasupra, puneți capacul, apoi gătiți la foc foarte mic timp de 12-15 minute, nu fiți tentați să scoateți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Opriți focul și lăsați, cu capacul pus, încă 5 minute. Pufați ușor orezul cu o furculiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista