Pilaf Quinoa cu nuci de pin
Quinoa Pilaf cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 180 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți frunze de pătrunjel, sare și piper, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pilaf de Quinoa roșie cu roșii, spanac și nuci de pin, Pilaf de orez cu nuci de pin, și Pilaf armean cu nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulionul și quinoa într-o cratiță de dimensiuni medii și dați la fiert. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 până la 20 de minute, până când lichidul este absorbit și cerealele sunt fragede.
Între timp, prăjiți nucile într-o tigaie mare uscată la foc mediu-mare până se rumenesc și parfumate, aproximativ 2 minute, amestecând frecvent.
Scoateți piulițele din tigaie și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Când quinoa este gata, pufați cu o furculiță și transferați într-un castron mare de servire. Amestecați nucile de pin, ceapa și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și servește.