Pilaf pentru un banchet Curry necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Curry, Pilaf de conopidă și caju cu curry de năut, și Carne De Vită Cu Ardei Curry Cu Pilaf De Migdale Afumate.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in ulei, intr-o cratita adanca cu catei, pastai de cardamom, baton de scortisoara, seminte de chimen si seminte de nigella, daca folositi, pana cand ceapa este usor rumenita si moale. Păstrați focul mediu spre mic și amestecați frecvent; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul și mutați-l în ceapa condimentată uleioasă până când este alunecată și lucioasă, apoi turnați bulionul și aduceți tigaia la fierbere. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Opriți focul, scoateți capacul, acoperiți cu un prosop de ceai și fixați capacul înapoi pe cratiță. Puteți lăsa orezul să se odihnească așa cel puțin 10 minute și până la aproximativ 1 oră. Furcă orezul când ești gata să-l servești, împrăștiind deasupra migdalele feliate prăjite și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
1 Kg Tortillas De Maíz
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.