Pilaf pentru un banchet Curry

Pilaf pentru un banchet Curry
Pilaf pentru un banchet Curry necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 347 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Curry, Pilaf de conopidă și caju cu curry de năut, și Carne De Vită Cu Ardei Curry Cu Pilaf De Migdale Afumate.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei, intr-o cratita adanca cu catei, pastai de cardamom, baton de scortisoara, seminte de chimen si seminte de nigella, daca folositi, pana cand ceapa este usor rumenita si moale. Păstrați focul mediu spre mic și amestecați frecvent; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orezul și mutați-l în ceapa condimentată uleioasă până când este alunecată și lucioasă, apoi turnați bulionul și aduceți tigaia la fierbere. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Opriți focul, scoateți capacul, acoperiți cu un prosop de ceai și fixați capacul înapoi pe cratiță. Puteți lăsa orezul să se odihnească așa cel puțin 10 minute și până la aproximativ 1 oră. Furcă orezul când ești gata să-l servești, împrăștiind deasupra migdalele feliate prăjite și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista