Pilaf de orez și tăiței

Pilaf de orez și tăiței
Pilaf de orez și tăiței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pilaf De Orez Cu Tăiței, Orez - & - Pilaf De Tăiței, și Pilaf De Orez Cu Tăiței.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu și adăugați spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Saut spaghete timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Adăugați orezul, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă apa, sarea și piperul și se fierbe. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți pilaful de pe foc și lăsați să stea 10 minute. Puf cu o furculiță.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista