Pilaf de orez sălbatic cu nuci și lămâie
Pilaf de orez sălbatic cu nuci și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 278 de calorii, 12 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,87 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Mergeți la magazin și cumpărați sare cușer, orez, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pilaf de orez cu nuci de pin, pilaf de orez cu nuci de pin și pilaf de orez cu nuci de pin.
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați nucile de pin, usturoiul, coaja și cimbrul, răsuciți tigaia până când nucile și usturoiul încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați orezul sălbatic și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până se prăjește ușor, aproximativ 1 minut blaturi. Se amestecă bulionul de pui și sarea. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura la fierbere rapidă și gătiți, amestecând ocazional, timp de 45 de minute până la 1 oră. Verificați textura orezului și, dacă este necesar, continuați să fierbeți până când se înmoaie.
Adăugați mai mult lichid după cum este necesar, încă 10 până la 15 minute. (Notă: orezul ar trebui să înceapă doar să se crape când este gata. Dacă începe să se ondula, este prea fiert. Există numeroase varietăți de calități diferite, care afectează foarte mult timpul de gătire.)
Se ia de pe foc, se împrăștie ceapa pe suprafață, se pufează cu o furculiță și se îndepărtează crenguțele și coaja de lămâie înainte de servire. Se condimenteaza cu sare si piper negru, dupa gust.