Pilaf De Orez Sălbatic

Pilaf De Orez Sălbatic
Pilaful de orez sălbatic este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 141 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână mazăre de zăpadă, morcov tăiat julienne, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este spectaculos. Încercați Pilaf De Orez Sălbatic, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie saut la foc mediu-mare; adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ardei gras, morcovi și ceapă roșie; gatiti 2 minute. Orez cu microunde 5 minute; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MorcovMorcov
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Adăugați mazăre, ridichi, 1 lingură suc proaspăt de lămâie și 1 lingură oțet de orez condimentat la orez; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez CondimentatOțet De Orez Condimentat
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RidicheRidiche
MazăreMazăre
OrezOrez
4
Sfat Fab: faceți orezul să arate ca un tarif de cinci stele, modelându-l într-un timbal. Folosiți o cutie de ton curată sau un tăietor de biscuiți adânc, în formă rotundă, acoperit cu spray de gătit pentru a împacheta în 1 cană amestec de orez. Întoarceți-l pe farfuria de servire și voil!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BiscuițiBiscuiți
OrezOrez
TonTon
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista