Pilaf De Orez Indian
Pilaf de orez Indian necesită aproximativ 34 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 143 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați stafide, chimen măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf De Linte Indian, și Pilaf De Mazăre Divizat Din India De Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in ulei intr-o cratita medie la foc mediu-mare, amestecand constant, 3 pana la 4 minute sau pana devine auriu.
Adăugați sare și următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați stafide și bulion de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Lăsați să stea 10 minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.