Pilaf de orez cu saut ceapa si marar
Pilaf de orez cu saut ceapa si marar ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, pilaf de orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Cu Mărar, Pilaf De Orez Cu Migdale Și Rețetă De Mărar, și Ceapa vidaliană umplută cu Pilaf de orez-linte.
Instrucțiuni
Gătiti pilaful conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul și 1/2 linguriță de piper.
Transferați pilaful într-un castron mare și pliați în amestecul de ceapă. Sfat fără stres: cu un amestec de pilaf în cutie, nu este nevoie să sotăm orezul sau să măsurăm condimentele.