Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez cu nuci pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 290 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ceapă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pilaf de orez brun cu nuci pecan, Pilaf de orez sălbatic cu afine și nuci pecan, și Pilaf de orez sălbatic cu ciuperci și nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați morcovul și ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
3
Adăugați bulion și suc de portocale și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Bulion
4
Adăugați orez, stafide, zahăr, sare și scorțișoară. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.