Pilaf De Orez Cu Lămâie
Pilaf de orez cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 297 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, ceapă, college inn și bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pilaf De Orez Cu Lămâie, Orez pilaf de migdale, lămâie și pătrunjel, și Pilaf de orez sălbatic cu nuci și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți ceapa în unt timp de 3 minute; adăugați orez, amestecând pentru a acoperi.
Adăugați bulion, suc de lămâie, coajă și frunze de dafin.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Îndepărtați frunza de dafin, amestecați pătrunjelul și nucile. Condimentează după gust cu sare și piper.