Pilaf de orez cu caserola Chorizo

Pilaf de orez cu caserola Chorizo
Pilaf de orez cu caserola Chorizo necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1959 calorii. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ardei piquillo, spaghete sparte, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Pilaf de orez cu caserola Chorizo, Pilaf de orez cu Chorizo și Scallions, și Caserola de pui și orez Tex-Mex cu Chorizo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți șofranul într-o oală mică cu 1 1/2 cană de stoc și aproximativ 1 cană de apă. Aduceți la fiert la foc mediu, apoi reduceți focul la minim și lăsați să se absoarbă câteva minute în timp ce pregătiți chorizo și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
șofranșofran
CeapăCeapă
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți o tigaie cu un capac etanș la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți carcasele din chorizo și feliați aproximativ 1 până la 1 1/2 inci grosime, într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Adăugați un strop de ulei de măsline extravirgin în tigaia fierbinte și adăugați chorizo. Se rumenesc uniform pe ambele părți, 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți chorizo-ul pe o farfurie și adăugați încă un strop de ulei în tigaie împreună cu ceapa. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pimientos și mazăre și amestecați pentru a se încălzi. Deglazați tigaia cu sherry sau vin și amestecați 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MazăreMazăre
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți-le din tigaie pe farfurie cu chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Puneți tigaia la foc mediu și topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați pastele și amestecați până se rumenesc profund, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă orezul și bulionul și se fierbe. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți timp de 18 minute. Puneți orezul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Ungeți o caserolă cu restul de 1 lingură de unt înmuiat. Umpleți caserola cu orez fiert și acoperiți cu un aranjament al amestecului de chorizo și ceapă. Se răcește și se răcește ca o masă înainte. Reîncălziți stropind caserola cu 1/2 cană de pui, apoi puneți-o în cuptorul preîncălzit la 375 de grade F, acoperit slab, timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți aproximativ până când se încălzește și abia crocant la margini, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Orez FiertOrez Fiert
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista