Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Pilaf de orez mixt cu fructe uscate și nuci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cilantro, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf De Orez Amestecat Cu Cireșe Uscate, Caise Și Scorțișoară, Pilaf cu cereale mixte cu afine și nuci de pin, și Pui cu sos de fructe pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul brun conform instructiunilor pachetului cu 1/4 lingurita de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
Sare
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați șalotul și usturoiul; gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 4 minute sau până când șalotul este translucid. Se amestecă afine, stafide și coriandru; gătiți, amestecând des, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Coriandru
Stafide
Ceapă Eșalotă
Usturoi
4
Adăugați orez alb și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb
5
Se amestecă 1 1/2 căni de apă și restul de 1/2 linguriță de sare. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere și amestecați. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 până la 18 minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
6
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă fisticul, cilantro, coaja de tei și orezul brun rezervat.