Pilaf De Nucă De Cocos
Pilaf de nucă de cocos necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 50 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte de nucă de cocos, orez de iasomie, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați Pilaf De Orez Cu Nucă De Cocos, Pilaf De Orez Cu Nucă De Cocos, și Pilaf de miel și nucă de cocos condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul de măsline într-un vas mediu la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând, până când este ușor translucid la margini, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin și gătiți, amestecând des, până se absoarbe, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulion, lapte de cocos și sare. Se amestecă doar pentru a combina, apoi se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe până când orezul este fraged la mușcătură, 20 până la 25 de minute.
Pufați cu o furculiță și amestecați coaja de portocală.