Pilaf de Kale și Quinoa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, quinoa, pastă de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ O Oală Kale Și Quinoa Pilaf, O Oală Kale Și Quinoa Pilaf, și Meat Lite: Pilaf de Quinoa cu cartofi dulci, Kale și slănină.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, morcovul, ardeiul gras și usturoiul; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați curry, pastă de chili și ghimbir; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați ingredientele rămase; gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine, amestecand ocazional.