Pilaf de conopidă și naut
Conopida și pilaful de naut ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 436 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 55 de fani. Dacă aveți coriandru, migdale, flori de conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Pilaf de conopidă și caju cu curry de năut, Revithopilafo (Pilaf De Năut), și Pilaf de curcan și năut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă și adăugați ceapa. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute pana cand incepeti sa deveniti aurii. Se amestecă pasta de curry și se gătește 1 min.
Adăugați orezul, conopida și nautul, amestecând pentru a acoperi în pastă.
Se toarnă bulionul și se amestecă. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute până când orezul și conopida sunt fragede și tot lichidul a fost absorbit. Se amestecă migdalele și coriandrul, apoi se servește.