Pilaf De Conopidă

Pilaf De Conopidă
Pilaf de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 361 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, nuci de pin, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pilaf De Orez Cu Conopidă, Pilaf De Orez Cu Conopidă, și Pilaf De Conopidă Și Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Separați un cap de conopidă în flori de 2 inci și celălalt în flori de 1 inch. Pe o foaie de copt mare, cu margini, aruncați floretele de 1 inch cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți conopida timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sunt aurii în pete și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați floretele de conopidă de 2 inci și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
5
Se scurge și se usucă.
6
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați turmericul și orezul și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul de pui și 1/2 linguriță de sare și se fierbe. Acoperiți bine și gătiți la foc mic până când bulionul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
TurmericTurmeric
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Transferați orezul într-un castron mare. Îndoiți conopida prăjită, nuci de pin prăjite, coacăze și coriandru. Puneți orezul într-un vas de souffl de 2 1/2 până la 3 litri și apăsați ușor deasupra. Aranjați deasupra floretele de conopidă fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CoacăzeCoacăze
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-un castron mic, combinați untul topit și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Ungeți jumătate din amestecul de unt peste conopidă și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Ungeți conopida cu untul rămas și fierbeți, la 6 inci de la foc, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
15
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista