Pilaf De Conopidă

Pilaf De Conopidă
Pilaf de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 361 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, nuci de pin, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pilaf De Orez Cu Conopidă, Pilaf De Orez Cu Conopidă, și Pilaf De Conopidă Și Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Separați un cap de conopidă în flori de 2 inci și celălalt în flori de 1 inch. Pe o foaie de copt mare, cu margini, aruncați floretele de 1 inch cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți conopida timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sunt aurii în pete și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Între timp, aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați floretele de conopidă de 2 inci și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
5
Se scurge și se usucă.
6
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați turmericul și orezul și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul de pui și 1/2 linguriță de sare și se fierbe. Acoperiți bine și gătiți la foc mic până când bulionul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
TurmericTurmeric
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Transferați orezul într-un castron mare. Îndoiți conopida prăjită, nuci de pin prăjite, coacăze și coriandru. Puneți orezul într-un vas de souffl de 2 1/2 până la 3 litri și apăsați ușor deasupra. Aranjați deasupra floretele de conopidă fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CoacăzeCoacăze
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Într-un castron mic, combinați untul topit și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Ungeți jumătate din amestecul de unt peste conopidă și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Ungeți conopida cu untul rămas și fierbeți, la 6 inci de la foc, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista