Pilaf De Conopidă

Pilaf De Conopidă
Pilaf de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 361 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, nuci de pin, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pilaf De Orez Cu Conopidă, Pilaf De Orez Cu Conopidă, și Pilaf De Conopidă Și Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Separați un cap de conopidă în flori de 2 inci și celălalt în flori de 1 inch. Pe o foaie de copt mare, cu margini, aruncați floretele de 1 inch cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți conopida timp de aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sunt aurii în pete și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Între timp, aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați floretele de conopidă de 2 inci și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
5
Se scurge și se usucă.
6
Întindeți nucile de pin într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați turmericul și orezul și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul de pui și 1/2 linguriță de sare și se fierbe. Acoperiți bine și gătiți la foc mic până când bulionul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
TurmericTurmeric
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Transferați orezul într-un castron mare. Îndoiți conopida prăjită, nuci de pin prăjite, coacăze și coriandru. Puneți orezul într-un vas de souffl de 2 1/2 până la 3 litri și apăsați ușor deasupra. Aranjați deasupra floretele de conopidă fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CoacăzeCoacăze
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Într-un castron mic, combinați untul topit și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Ungeți jumătate din amestecul de unt peste conopidă și coaceți timp de aproximativ 15 minute, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
14
Ungeți conopida cu untul rămas și fierbeți, la 6 inci de la foc, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
15
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista