Pilaf Cu Trei Cereale

Pilaf Cu Trei Cereale
Pilaf cu trei cereale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 270 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de legume, sare de mare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pilaf Cu Trei Cereale, Pilaf De Orez Cu Cereale Integrale, și Pilaf De Ciuperci Cu Mai Multe Cereale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați orez, quinoa și mei; gătiți 3 minute, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul și sarea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MeiMei
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
BulionBulion
OrezOrez
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista