Pilaf bulgur mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 246 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, chimen măcinat, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa verde, țelina și usturoiul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
țelină
Usturoi
3
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă bulgurul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
4
Adăugați coacăze și ingredientele rămase în amestecul de bulgur; aruncați.