Piesă centrală de curcan cu legume
Veggie Turkey Centerpiece este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 1 porție cu 1330 de calorii, 48 g de proteine și 76 g de grăsime fiecare. Pentru 11,96 USD per porție, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați varză, frunze de kale, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Luau Centerpiece, Sugared Fruit Centerpiece și May Day Centerpiece Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ambele capete ale fiecărei ridichi. Cu un cuțit ascuțit, tăiați ridichile pentru a face trandafiri.
Puneți într-un bol cu apă cu gheață; dați la frigider până se deschid ridichile, aproximativ 30 de minute.
Tapetați un platou de servire cu șase frunze de kale.
Tăiați partea de jos a varzei mijlocii, astfel încât să stea plat; se pune pe platou pentru corpul de curcan.
Din morcov, tăiați un 3-1/2-in. bucată și un 1-1/2-in. bucată. (Aruncați morcovul rămas sau păstrați pentru o altă utilizare.) Faceți o tăietură în diagonală la un capăt al fiecărei bucăți de morcov.
Faceți o tăietură în formă de V la celălalt capăt al piesei mici pentru a crea un cioc. Folosind scobitori, atașați capătul diagonal al bucății mai mari de morcov de corpul curcanului pentru gât.
Pentru cap, atașați capătul diagonal al bucății mai mici de morcov de gât. Folosind scobitori, atașați stafide pentru ochi și fâșii de piment pentru vaci.
pentru coadă, atașați frunzele de kale rămase pe spate. scoateți opt frunze de varză roșie și atașați-le în fața frunzelor de varză. (Pastrati varza ramasa pentru o alta utilizare.) Atasati rosiile cherry in fata frunzelor de varza.
Atașați măsline umplute pentru aripioare. Acoperiți corpul rămas cu măsline coapte. Aranjați trandafiri de ridichi pe farfurie.