Piese De Porc Sugo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pig Parts Sugo. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 427 calorii. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, parmigiano-reggiano de servit, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Părți Ale Corpului, Turcia în părți, și Piese De Covrig Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți scurt părțile afumate, apoi uscați-le și puneți-le într-o tigaie saut de 3 litri.
Puneți tigaia la foc mic și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când grăsimea începe să se estompeze, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent, pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați ardei iute roșii uscați, dacă utilizați.
Adăugați roșiile împreună cu sucul lor, apoi adăugați părțile proaspete de porc.
Adăugați suficient bulion pentru a acoperi abia carnea de porc. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Gatiti cu capacul usor intredeschis, amestecand ocazional, pana cand partile de porc sunt fragede, 2 pana la 3 ore. Când carnea de porc este fragedă, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând frecvent, până când sosul s-a redus la o consistență bogată și groasă.
Se ia de pe foc și se lasă părțile să se răcească în sos până se răcește suficient pentru a se manipula.
Transferați piesele pe o placă de tăiat și alegeți-le pentru a îndepărta orice os sau bucăți prea grase. Tăiați carnea și cartilajul aproximativ și readuceți-o în oală. Condimentează după gust cu sare și piper. Sugo poate fi servit imediat sau pentru cea mai bună aromă, se păstrează până la cinci zile la frigider.
Serviți sugo fierbinte cu Pecorino ras sau parmezan peste o pastă groasă și robustă, cum ar fi Penne rigate, tagliatelle sau pappardelle.