Piese De Porc Sugo

Piese De Porc Sugo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pig Parts Sugo. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 427 calorii. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, parmigiano-reggiano de servit, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Părți Ale Corpului, Turcia în părți, și Piese De Covrig Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți scurt părțile afumate, apoi uscați-le și puneți-le într-o tigaie saut de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Puneți tigaia la foc mic și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când grăsimea începe să se estompeze, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura la mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent, pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ardei iute roșii uscați, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu UscatArdei Iute Roșu Uscat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Adăugați roșiile împreună cu sucul lor, apoi adăugați părțile proaspete de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați suficient bulion pentru a acoperi abia carnea de porc. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Gatiti cu capacul usor intredeschis, amestecand ocazional, pana cand partile de porc sunt fragede, 2 pana la 3 ore. Când carnea de porc este fragedă, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând frecvent, până când sosul s-a redus la o consistență bogată și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Se ia de pe foc și se lasă părțile să se răcească în sos până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Transferați piesele pe o placă de tăiat și alegeți-le pentru a îndepărta orice os sau bucăți prea grase. Tăiați carnea și cartilajul aproximativ și readuceți-o în oală. Condimentează după gust cu sare și piper. Sugo poate fi servit imediat sau pentru cea mai bună aromă, se păstrează până la cinci zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți sugo fierbinte cu Pecorino ras sau parmezan peste o pastă groasă și robustă, cum ar fi Penne rigate, tagliatelle sau pappardelle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista