Piersici și Ricotta la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici la grătar și Ricottan. O porție conține 319 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 225 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, ricotta din lapte de oaie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Piersici la grătar cu Ricotta bătută cu miere de lavandă, Piersici și sfeclă la grătar cu Ricottan cu miere și mentă, și Duraznos al Grill con Requeson (piersici la grătar cu brânză Ricotta).
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu-înalt sau puneți o tigaie cu grătar crestat la foc mediu-mare.
Întindeți untul peste fiecare dintre jumătățile de piersici.
Grătiți piersicile, cu părțile plate în jos, până se încălzesc, aproximativ 4 minute.
Între timp, aduceți 1/2 cană de apă la fierbere.
Se toarnă zahărul și mierea și se amestecă până se dizolvă tot zahărul.
Serviți jumătățile de piersici cu linguri generoase de ricotta în centre și stropite cu siropul de zahăr.
Pentru o versiune și mai simplă, acoperiți piersicile și ricotta cu niște picături de miere și un pic de piper negru crăpat în loc de sirop de zahăr.