Piersici și cremă de fulgi de ovăz
Piersici și smântână fulgi de ovăz Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 44 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Piersici Și Cremă De Ovăz, Piersici și cremă de ovăz, și Piersici coapte și fulgi de ovăz cremă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu rafturile din treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer stand echipat cu atașamentul zbaturi, unt smântână și zaharuri până la lumină și pufos. Adăugați încet oul și continuați să amestecați. Adăugați încet amestecul de făină, ovăz, piersici, nuci și chipsuri de ciocolată albă.
Se amestecă până se combină.
Linia 2 tăvi de foi cu pergament. Cu mâinile ude faceți 20 de bile din aluat plasând uniform între tăvile de foi. Apăsați pe aluatul cookie cu palma mâinii pentru a face un cerc plat.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt aurii și încă puțin fragede în centru.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea pe tăvi de foi 1 minut.
Scoateți rafturile de răcire pentru a se răci complet.