Piersici în vin roșu
Piersicile din vinul roșu necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, piersici, fâșii de coajă portocalie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Piersici braconate cu vin cu înghețată, Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu), și Tort de piersici la grătar și Angel Food cu sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 10 minute sau pana cand amestecul de vin se reduce la 1 1/2 cani. Se răcește la temperatura camerei.
Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un castron și se aruncă solidele.
Combinați amestecul de vin și piersicile într-un castron mediu; acoperiți și răciți 4 ore, amestecând ocazional.