Piersici Sub Bezea
Piersici sub bezea este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, zahăr, bomboane de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici și bezea, Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt maro cu piersici glazurate}, și Piersici la grătar + piersici și înghețată.
Instrucțiuni
Puneți piersicile, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt și presărați cu 1 linguriță de zahăr (total). Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură până când vârfurile încep să se rumenească, 2 până la 4 minute.
Bateți albușul de ou cu un vârf de sare într-un castron adânc folosind un mixer electric la viteză medie-mare până la spumă. Adăugați treptat restul de 3 linguri de zahăr, bătând până când albul ține vârfuri rigide, lucioase. Îndoiți bomboanele de susan.
Puneți o bucată de bezea pe fiecare jumătate de piersică și fierbeți 30 de secunde. Opriți broilerul și lăsați piersicile în cuptor doar până când vârfurile de bezea se rumenesc, 30 de secunde până la 1 minut (urmăriți cu atenție).
Albusul de ou din această rețetă nu este complet gătit.