Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon

Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon
Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 349 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon, Peach Sabayon cu piersici balsamice, și Piersici Și Nectarine Într-Un Sirop De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt două vase de copt de 9 pe 13 inci. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați piersicile și nectarinele și blanch doar până când pielea se slăbește, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Se scurge într-o strecurătoare, se reîmprospătează sub apă curentă rece și se scurge din nou. Curățați piersicile și nectarinele și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Într-un castron mare, aruncați piersicile și nectarinele cu cireșele. Într-un castron mic, frecați coaja de lămâie în 2/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
NectarinăNectarină
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați 4 crenguțe de mentă și jumătate din fructe în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați jumătate din zahărul de lămâie peste fructe în fiecare vas de copt și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, sau până când fructele clocotesc și se caramelizează în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați fructele să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Între timp, într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă la foc mic la foc mic. Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile cu restul de 1/4 cană de zahăr, apoi bateți vinul. Puneți vasul peste apa fierbinte și bateți constant până când sabayonul este galben pal și pufos, aproximativ 8 minute. Nu trebuie să existe dungi galbene închise vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Scoateți vasul de pe foc și continuați să bateți de câteva ori pentru a răci sabayonul. Dați la frigider sabayonul, amestecând des, până când este ușor răcit, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți smântâna până când este fermă, apoi pliați-o în sabayonul răcit. Puneți fructele coapte în boluri puțin adânci, acoperiți cu sabayon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista