Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon
Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 349 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon, Peach Sabayon cu piersici balsamice, și Piersici Și Nectarine Într-Un Sirop De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Unt două vase de copt de 9 pe 13 inci. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați piersicile și nectarinele și blanch doar până când pielea se slăbește, aproximativ 20 de secunde.
Se scurge într-o strecurătoare, se reîmprospătează sub apă curentă rece și se scurge din nou. Curățați piersicile și nectarinele și tăiați-le în sferturi.
Într-un castron mare, aruncați piersicile și nectarinele cu cireșele. Într-un castron mic, frecați coaja de lămâie în 2/3 cană de zahăr.
Adăugați 4 crenguțe de mentă și jumătate din fructe în fiecare vas de copt.
Presărați jumătate din zahărul de lămâie peste fructe în fiecare vas de copt și coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, sau până când fructele clocotesc și se caramelizează în pete.
Lăsați fructele să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Între timp, într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă la foc mic la foc mic. Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile cu restul de 1/4 cană de zahăr, apoi bateți vinul. Puneți vasul peste apa fierbinte și bateți constant până când sabayonul este galben pal și pufos, aproximativ 8 minute. Nu trebuie să existe dungi galbene închise vizibile.
Scoateți vasul de pe foc și continuați să bateți de câteva ori pentru a răci sabayonul. Dați la frigider sabayonul, amestecând des, până când este ușor răcit, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți smântâna până când este fermă, apoi pliați-o în sabayonul răcit. Puneți fructele coapte în boluri puțin adânci, acoperiți cu sabayon și serviți.