Piersici proaspete cu Sabayon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici proaspete cu Sabayon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, vin marsala, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ei Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon, Peach Sabayon cu piersici balsamice, și Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și gălbenușurile în vârful unui cazan dublu, bătând cu un mixer la viteză medie până se spumează.
Adăugați vin și apă. Gatiti peste apa fierbinte pana cand amestecul ajunge la 160 (aproximativ 7 minute), batand cu un mixer la viteza medie.
Serviți imediat peste piersici.
Garnisiți cu crengute proaspete de mentă, dacă doriți.