Piersici prajite cu vanilie Panna Cotta

Piersici prajite cu vanilie Panna Cotta
Piersici fiert în apă cu vanilie Panna Cottan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 543 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți piersici, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Panna cotta cu piersici, Placinta Panna Cotta Cu Fructe Fierte, și Panna Cotta Din Lapte Bătut Cu Smochine În Formă De Zinfandel.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, la foc mediu-mic, amestecați smântâna, laptele și 1/2 cană de zahăr până când zahărul se dizolvă. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în cremă, apoi adăugați fasolea goală (sau adăugați extractul). Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Eliminați din heat.In un castron mic, combinați gelatina și 3 linguri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați să se odihnească, amestecând ocazional, până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/2 cană din amestecul de cremă în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4
Se toarnă înapoi în amestecul de cremă rămas, apoi se adaugă sarea și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic, apăsând folia pe suprafața cremei; se răcește ușor. La frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie (dacă utilizați) și amestecați pentru a se recombina. Împărțiți amestecul între șase ramekine de 1/2 cană sau căni așezate pe o foaie de copt, umplând fiecare 2/3 plin. La frigider până la setare, cel puțin 4 și până la 24 de ore. Umpleți un castron mediu la jumătate cu apă cu gheață. Într-o oală mare, la foc mic, dizolvați restul de 1 cană de zahăr în 6 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați coaja de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Adăugați piersicile, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Transferați piersicile în apa cu gheață timp de 1 minut și alunecați pielea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
10
Adăugați crenguța de plante în sirop și fierbeți până se reduce la 2 căni, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
11
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
12
Așezați piersicile într-un castron. Se strecoară siropul peste piersici și se dă la frigider cel puțin 2 și până la 8 ore. Pentru a servi, întoarceți fiecare panna cotta pe o farfurie, așezați o piersică alături de ea și lingurați siropul peste ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista