Piersici prajite cu vanilie Panna Cotta

Piersici prajite cu vanilie Panna Cotta
Piersici fiert în apă cu vanilie Panna Cottan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 543 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți piersici, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Panna cotta cu piersici, Placinta Panna Cotta Cu Fructe Fierte, și Panna Cotta Din Lapte Bătut Cu Smochine În Formă De Zinfandel.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, la foc mediu-mic, amestecați smântâna, laptele și 1/2 cană de zahăr până când zahărul se dizolvă. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în cremă, apoi adăugați fasolea goală (sau adăugați extractul). Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Eliminați din heat.In un castron mic, combinați gelatina și 3 linguri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să se odihnească, amestecând ocazional, până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/2 cană din amestecul de cremă în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
4
Se toarnă înapoi în amestecul de cremă rămas, apoi se adaugă sarea și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Transferați într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic, apăsând folia pe suprafața cremei; se răcește ușor. La frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie (dacă utilizați) și amestecați pentru a se recombina. Împărțiți amestecul între șase ramekine de 1/2 cană sau căni așezate pe o foaie de copt, umplând fiecare 2/3 plin. La frigider până la setare, cel puțin 4 și până la 24 de ore. Umpleți un castron mediu la jumătate cu apă cu gheață. Într-o oală mare, la foc mic, dizolvați restul de 1 cană de zahăr în 6 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați coaja de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Adăugați piersicile, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Transferați piersicile în apa cu gheață timp de 1 minut și alunecați pielea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
10
Adăugați crenguța de plante în sirop și fierbeți până se reduce la 2 căni, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
11
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
12
Așezați piersicile într-un castron. Se strecoară siropul peste piersici și se dă la frigider cel puțin 2 și până la 8 ore. Pentru a servi, întoarceți fiecare panna cotta pe o farfurie, așezați o piersică alături de ea și lingurați siropul peste ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista