Piersici prajite cu vanilie Panna Cotta
Piersici fiert în apă cu vanilie Panna Cottan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 543 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți piersici, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Panna cotta cu piersici, Placinta Panna Cotta Cu Fructe Fierte, și Panna Cotta Din Lapte Bătut Cu Smochine În Formă De Zinfandel.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, la foc mediu-mic, amestecați smântâna, laptele și 1/2 cană de zahăr până când zahărul se dizolvă. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în cremă, apoi adăugați fasolea goală (sau adăugați extractul). Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5 minute.
Eliminați din heat.In un castron mic, combinați gelatina și 3 linguri de apă fierbinte.
Lăsați să se odihnească, amestecând ocazional, până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/2 cană din amestecul de cremă în gelatină.
Se toarnă înapoi în amestecul de cremă rămas, apoi se adaugă sarea și se amestecă.
Transferați într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic, apăsând folia pe suprafața cremei; se răcește ușor. La frigider timp de 2 ore.
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie (dacă utilizați) și amestecați pentru a se recombina. Împărțiți amestecul între șase ramekine de 1/2 cană sau căni așezate pe o foaie de copt, umplând fiecare 2/3 plin. La frigider până la setare, cel puțin 4 și până la 24 de ore. Umpleți un castron mediu la jumătate cu apă cu gheață. Într-o oală mare, la foc mic, dizolvați restul de 1 cană de zahăr în 6 căni de apă.
Adăugați coaja de lămâie și aduceți la fierbere.
Adăugați piersicile, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 minute.
Transferați piersicile în apa cu gheață timp de 1 minut și alunecați pielea; deoparte.
Adăugați crenguța de plante în sirop și fierbeți până se reduce la 2 căni, 35 până la 40 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați piersicile într-un castron. Se strecoară siropul peste piersici și se dă la frigider cel puțin 2 și până la 8 ore. Pentru a servi, întoarceți fiecare panna cotta pe o farfurie, așezați o piersică alături de ea și lingurați siropul peste ambele.