Piersici la grătar W / miere balsamic Glaze & casă Cr fra fra fra fra

Piersici la grătar W / miere balsamic Glaze & casă Cr fra fra fra fra
Piersici la grătar w / miere balsamic Glaze & cr de casă fra fra FRA este un fel de mâncare parte, care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de alb pe orez cuplu. Mergeți la magazin și ridicați miere, oțet balsamic, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Piersici La Grătar Cu Tort De Lire Sterline Și Cremă De Ghimbir Fraiche, Căpșuni balsamice cu miere cu vanilie bătută Cr Aproxme fra aprox. che, și Pufuri de caise la gratar cu miere Cr Aproxme fra aprox. che.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/4 cană de miere, oțet și vanilie într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Ungeți generos fructele cu jumătate din glazură. Grătiți fiecare parte până se încălzește, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Bateți împreună creme fraiche și 1 lingură suplimentară de miere în castron pentru a amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Aranjați 2 jumătăți de fructe la grătar, tăiate cu fața în sus, pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Stropiți cu glazura rămasă. Puneți amestecul creme fraiche deasupra fructelor la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Radeți coaja de lămâie / lime pentru un pumn de citrice strălucitor și aromat!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PunchPunch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista