Piersici La Grătar Umplute Cu Scorțișoară
Cinnamony-umplute piersici la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 191 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, iaurt original de vanilie, cereale cu nuci de miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Croissant Toast Francez Umplut Cu Piersici La Grătar, Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Tort De Morcovi Cinnamony pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează; bate în iaurt până se omogenizează. Se dă la frigider aproximativ 30 de minute sau până se răcește.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați zahărul, scorțișoara și cuișoarele; pus deoparte.
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu părțile în jos, pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 3 minute.
Întoarceți jumătățile de piersici tăiate în sus.
Periați părțile tăiate cu unt; presărați fiecare jumătate cu aproximativ 1 linguriță de amestec de zahăr. Acoperiți grătarul; gatiti aproximativ 3 minute mai mult sau pana se inmoaie. Întoarceți jumătățile de piersici tăiate în jos; gătiți cu 30 până la 60 de secunde mai mult sau până când părțile tăiate sunt caramelizate.
Pentru a servi, lingură puțin mai puțin de 2 linguri amestec de iaurt în fiecare jumătate de piersică; presărați fiecare cu 1 lingură de cereale.
Stropiți cu topping cald de caramel.