Piersici la grătar cu unt de zahăr scorțișoară
Piersicile la grătar cu unt de zahăr scorțișoară necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 415 calorii, 2G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 97 cenți pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 72 de fani. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de scorțișoară, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Piersici la grătar cu unt de miere de scorțișoară, Piersici cu scorțișoară și zahăr brun, și Piersici de scorțișoară cu biscuiți cu zahăr și frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic adăugați untul și amestecați până se omogenizează.
Adăugați zahărul de scorțișoară, zahărul granulat și sarea și amestecați până se combină.
Încălziți grătarul la mare.
Periați piersicile cu ulei și grătiți până se rumenesc și tocmai fierte. Completați fiecare cu câteva lingurițe de unt și garnisiți cu frunze de mentă.