Piersici la grătar cu sos de caramel Amaretto-Pecan

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piersicile la grătar cu sos de caramel Amaretto-Pecan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți piersici, cidru de mere, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici proaspete cu sos Amaretto, Piersici la grătar cu zahăr brun pecan crumble, și Piersici La Grătar Cu Caramel De Nucă De Cocos Ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați zahărul granulat și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie și grea la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand usor dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform. Continuați să gătiți 8 minute sau până se rumenesc (nu amestecați); înclinați ușor tigaia și amestecați amestecul pentru a se rumeni uniform.
Se ia de pe foc. Adăugați încet cidru, amaretto și unt, amestecând constant cu o lingură de lemn cu mâner lung (amestecul va bule puternic). Gatiti la foc mediu-mic 5 minute sau pana se omogenizeaza. Se amestecă nucile pecan.
Presărați părțile tăiate de piersici uniform cu zahăr brun și sare.
Așezați piersicile, tăiate cu părțile în sus, pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.