Piersici La Gratar

Piersici la gratar este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, boabe de piper, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici la grătar + piersici și înghețată, Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și cremă și coulis de cireșe, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați zahărul alb, oțetul balsamic și piperul. Se fierbe până când lichidul s-a redus cu jumătate. Ar trebui să devină puțin mai gros.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Așezați piersicile pe grătarul pregătit, tăiați cu fața în jos. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand carnea este caramelizata. Întoarce piersicile.
Ungeți părțile superioare cu glazura balsamică și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Transferați jumătățile de piersici în feluri de mâncare individuale și stropiți cu glazura rămasă.
Se presară cu brânză albastră mărunțită.