Piersici La Gratar

Piersici La Gratar
Piersici la gratar este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, boabe de piper, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici la grătar + piersici și înghețată, Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și cremă și coulis de cireșe, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați zahărul alb, oțetul balsamic și piperul. Se fierbe până când lichidul s-a redus cu jumătate. Ar trebui să devină puțin mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Așezați piersicile pe grătarul pregătit, tăiați cu fața în jos. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand carnea este caramelizata. Întoarce piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Ungeți părțile superioare cu glazura balsamică și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
7
Transferați jumătățile de piersici în feluri de mâncare individuale și stropiți cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
8
Se presară cu brânză albastră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista