Piersici cu șuncă Serrano și busuioc
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Piersicile cu șuncă Serrano și busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, chimen măcinat, șuncă serrrano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Plată Din Făină De Porumb La Grătar Cu Piersici, Șuncă Serrano Și Picant, Pizzette de vară la grătar cu piersici caramelizate, Burrata, rucola și Serrano crocant, și Tocană despicată de mazăre-dovlecei cu busuioc și Serrano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună piersici, zahăr, oțet și chimen și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați feliile de șuncă pe jumătate pe lungime, apoi înfășurați fiecare bucată în jurul unei pene de piersică. Se acoperă cu o frunză de busuioc și se fixează cu un cules din lemn sau metal.