Piersici Cu Sos De Fructe De Padure
Piersicile cu sos de fructe de pădure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fructe de pădure, miere, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piersici la grătar cu sos de fructe de pădure, Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, și Piersici proaspete cu sos Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fructele de pădure, mierea, sucul de lămâie și Grand Marnier (dacă utilizați) într-un blender. Puree până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină în castron; aruncați semințele și lăsați-le deoparte.
Așezați 4 felii de piersici în fiecare dintre cele 4 boluri de desert și adăugați 1/2 cană de înghețată la fiecare; stropiți cu sos de fructe de pădure.