Piersici cu Pesto de mentă-migdale și Brie
Piersicile cu Pesto de mentă-migdale și Brie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 145 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, oțet balsamic, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Piersici albe din California la grătar cu Pesto de migdale-mentă, Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă, și Pui de migdale-caise cu Pesto de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un X pe fundul piersicilor, tăind cu atenție doar prin piele. Umpleți un cuptor olandez mare cu apă și aduceți la fierbere. Scufundați piersicile timp de 20 de secunde; îndepărtați cu o lingură cu fante și scufundați-vă în apă cu gheață. Alunecați pielea de pe piersici folosind un cuțit de tăiat (pielea va fi foarte slăbită).
Tăiați piersicile în jumătate și îndepărtați gropile.
Combinați menta și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se toacă.
Adăugați oțetul și piperul; procesați până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de mentă într-un castron mare și se adaugă migdale și jumătăți de piersici. Acoperiți și răciți 4 ore.
Îndepărtați piersicile cu o lingură cu fante, rezervând marinada.
Aranjați verdeața de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți cu o jumătate de piersică și o pană de brânză.
Se servește cu pâine franceză.