Piersici Cu Glazură Balsamică La Grătar
Piersicile glazurate balsamice la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 91 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr brun, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de porc trasă cu piersici glazurate Balsamic, Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, și Piersici Balsamice La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 până la 3 minute.
Așezați piersicile într-un vas puțin adânc.
Se toarnă amestecul de oțet peste piersici, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați piersicile din amestecul de oțet, rezervând 2 linguri de amestec. Puneți deoparte amestecul de oțet rămas.
Se amestecă împreună rezervat 2 linguri amestec de oțet și ulei, amestecând bine. Pune vinaigreta deoparte.
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu părțile în jos, pe un grătar ușor uns. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
5 minute pe fiecare parte sau până când sunt ferme și aurii, ungând cu amestecul de oțet rămas.
Serviți piersici cu vinetă.