Piersici coapte cu pastă de migdale
Piersicile coapte cu pastă de migdale sunt a fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 202 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piersici, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pastă De Migdale De Casă, Pastă De Migdale De Casă, și Plăcintă cu rubarbă cu pastă de migdale.
Instrucțiuni
Puneți un raft pe o foaie de copt și apoi puneți piersicile pe raft, cu pielea în jos.
Într-un robot de bucătărie, curățați pasta de migdale, apa și sucul de lămâie. Puneți amestecul de migdale în centrele piersicilor. Acoperiți fiecare movilă de pastă de migdale cu o bucată de unt.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când piersicile sunt fragede și pasta de migdale este maro aurie, aproximativ 25 de minute.
Decojirea piersicilor: curățați piersicile sau nu, după cum doriți. Blushul de pe piele este frumos, dar în timpul testelor de gust, majoritatea dintre noi au scos coaja și au împins-o în partea laterală a plăcii.
Pasta de migdale: pasta de migdale este pur și simplu o combinație de migdale măcinate și zahăr. Este disponibil în supermarketuri, de obicei pe culoarul de coacere, și vine atât în cutii, cât și în tuburi.